Breaking News

La inițiativa președintelui Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, 

s-a constituit MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI (MPR), Alianță Electorală
formată din următoarele partide:

DREAPTA LIBERALĂ (DL)
PARTIDUL PENTRU PROIECTE ȘI IDEI DE INTERESE LOCALE (PPIIL)
PARTIDUL ROMÂNIEI EUROPENE (PRE)
PARTIDUL VIOLET-DEMOCRAȚIE DIRECTĂ (PV-DD)
PARTIDUL SOCIALIST CREȘTIN (PSC)
PARTIDUL NAȚIONALIST (PN)
PARTIDUL PIRAT ROMÂNIA (PIRAT)
 PARTIDUL REZIST (REZIST)
  PARTIDUL UNIUNEA NATIONAL CRESTINA A ROMILOR DIN ROMANIA (UNCRR)
&

– MISCAREA Q-ANON ROMANIA (Q-ANON)

Respectarea drepturilor și libertăților; orice suspendare va putea fi făcută numai prin referendum.
Dezvoltarea capitalului românesc și a economiei naționale, în principal pe baza exporturilor.
Crearea de noi locuri de muncă prin creșterea industriei, agriculturii, cercetării și prestărilor de servicii.
Disponibilizarea fondurilor pentru modernizarea sănătății și a învățământului.
Pensia minima - 70% din salariul minim.
Municipalizarea resurselor naturale și a utilităților.
Destructurarea cartelurilor bancare.
Spargerea monopolurilor multinaționalelor
Limitarea cumpărării de terenuri agricole de către străini.
Interzicerea exportului de lemn.
Suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis pentru încălcarea gravă a Constituției.
Aducerea în fața justiției a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului
la viață a unor români nevinovați.
Constituirea unui  Comitet de Urgență Pentru Schimbările Climatice (în dezbatere)

O ROMANIE PUTERNICA
AVEM O MISIUNE

O ROMANIE PUTERNICA

România a fost construită de oameni de excepție, exemple de oameni extraordinari care au înfruntat alegeri grele pentru interesul și destinul poporului Român. Este Misiunea fiecărui Român! Misiunea fiecărui Patriot! Misiunea de a lupta pentru această țară, pentru fiecare cetățean și pentru a ne purta numele cu demnitate în lume .

Vezi mai departe

NATIONALISMUL ECONOMIC
MANDATUL IMPERATIV

NATIONALISMUL ECONOMIC

Interesul național și drepturile cetățenilor Români sunt cele mai importante. Naționalismul Economic înseamnă protejarea intereselor economice ale României. Înseamnă protejarea industriei și producătorilor Români. Înseamnă stoparea migrației, locuri de muncă în țara ta, alături de familie. Înseamnă că profitul și munca Românilor se reinvestesc în țară și în comunitate. Înseamnă că România nu mai este sursă de sclavi și de materii prime pentru export. Înseamnă stoparea defrișărilor și a vinderii pământului către străini. Înseamnă întoarcerea resurselor naturale și a companiilor strategice în proprietatea Românilor. Înseamnă municipalizarea utilităților locale și investiția în comunitate. O țară în care Românul este stăpân, demn și mândru de munca și destinul său!

”Vezi

ROMANIA PE PRIMUL LOC
AVEM UN PLAN

ROMANIA PE PRIMUL LOC

Din 1989 până azi, interesul Românilor a fost mereu secundar. Pe locul doi după interesul politicienilor europeni. Pe locul doi după interesele instituțiilor financiare străine și a indicațiilor de la Bruxelles. Pe locul doi după investitorii străini și interesele lor în țara noastră. Stop! Până aici! România trebuie să-și afirme interesul național și propriul loc demn și egal alături de partenerii politici europeni și internaționali. Românii nu se vor mai ascunde niciodată din a-și afirma cu tărie patriotismul și interesul național – și a-l urma cu fermitate în relațiile și politica externă. România trebuie să-și protejeze interesele și să controleze relațiile comerciale și practicile actorilor economici străini ostile României. România își va proteja cetățenii pentru a nu mai fi forța de muncă ieftină în afară, ci pentru a-și investi munca în propria țară. România va investi din nou în învățământ și cercetare și va proteja forța de muncă bine pregătită și performanța profesională. România va proteja familia, dreptul la muncă și la un trai decent, dreptul la locuire și viață demnă. Reglementare a muncii și susținere sindicală pentru o dezvoltare stabilă și de viitor a industriei naționale. România nu va mai permite influența niciunui stat străin împotriva intereselor naționale și își va proteja industria de apărare și capacitatea de a-și asigura suveranitatea. România trebuie să demareze curățarea sistemului administrativ de agenții de lobby și influență care parazitează și acționează împotriva României, eradicarea corupției sistemice susținută politic și asanarea sistemului de justiție pentru independența și eficiența sa. România va urmări o dezvoltare sustenabilă ecologic, protejarea mediului, cu prioritate pe resursele de apă, păduri, interzicerea oricărui export de lemn, independență energetică din surse regenerabile și nepoluante și includerea reciclării în lanțul de producție și comerț. România își va afirma cu respect tradițiile și cultura națională, istoria și rolul activ de mediator și factor de stabilitate pe scena internațională.

Vezi mai departe

CONFERINTE MEDIA

NOUTATI SI COMUNICATE DE PRESA

Vezi mai mult
Sustinatorii nostrii

Personalitati de Top

Mircea Coșea

ECONOMIE

Andrei Marga

EDUCATIE

Dr. Monica Pop

SANATATE

659,350

SUPORTERI

356,145

CAMPANII

326,575

ORE LUCRATE

651,506

INTALNIRI

All Rights Reserved MPR.